Ominaisuudet

Työajanseuranta

Työajanseuranta perustuu itse määrittelemiisi profiileihin ja leimauksiin. Profiileja voidaan luoda esimerkiksi kauko- ja jakelukuljetuksiin tai vaikkapa asiakkaittain.

Leimauksia ovat yleensä esimerkiksi: ajo, lastaus, purku, odotus, kahvitauko, ruokatauko. Ja niitä voit luoda lisää aivan oman tarpeesi mukaan. Leimauksille voidaan antaa monipuolisesti ominaisuuksia, joiden perusteella voit  sitten raportoida ja lajitella tapahtumia lähes automaattisesti ja monipuolisesti.

Kellontarkat sähköiset leimaukset takaavat tarkan seurannan, eikä tarpeetonta paperityötä tarvitse tehdä autossa eikä toimistossa.

Palkkojen hallinta

suitRekkamies- palvelu avustaa monin tavoin palkanlaskennan ja palkkakustannusten hallinnassa. Järjestelmä tuntee AKT TES-sopimuksen ja muodostaa palkkatapahtumaraportin kaksiviikoisjaksoittain. Voit myös parametejä säätämällä soveltaa laskentaa yrityskohtaisesti. Raportin tiedot voidaan sellaisenaan syöttää palkanlaskentaan.
 
Reaaliaikainen kaksiviikkoiskertymän seuranta mahdollistaa tehokkaan kaksiviikkoisjakson työvuorojen suunnittelun. Näin voidaan välttää tarpeettomat takuupalkat ja toisaalta pitää ylityökustannukset kurissa.

Paikannus

Palvelun paikannuspalvelu on monipuolinen. Voit reaaliajassa seurata autojen liikkeitä ja kuljetustehtävien etenemistä. Tarvittaessa voit jälkikäteen tarkastella työvuoro- ja kuljetustehtävätasolla kuljettajien ajamia reittejä ja reitin varrella tehtyjen työaikaleimausten sijainteja.

Rahtikirjat

Rahtikirjaosiossa kuljettaja kirjaa kuljettamiensa rahtikirjojen numerot kuljetustehtäviin liittyen. Näin voit varmistaa, ettei laskutuksen kannalta oleellisia rahtikirjoja ole kateissa ja jää laskuttamatta.

Tankkausten seuranta

Kuljettaja kirjaa tankatut määrät ja kilometrilukemat tankkauksen yhteydessä. Näin voidaan koostaa polttoaine- ja kulutusraportteja öljy-yhtiöketjuista riippumatta.

Raportointi

suitRekkamies palvelu raportoi monipuolisesti. Työajanseurannan ja palkanlaskennan perusraporttien lisäksi saat palvelusta monenlaista lisäinformaatiota kuljetustehtävistä, autoista ja kuljettajista.

Esimerkiksi suoriteraportista näet jatkuvasti profiileittain kuinka esimerkiksi työaika jakautuu eri leimausten kesken. Tätä seurantaa voidaan toteuttaa myös kuljettajakohtaisen tehokkuuden seurantaan ja kehittämiseen sekä kuljetustarjousten tekemisessä.

Tracking report tuottaa monipuolista tietoa paikannuksen keräämien tietojen perusteella. Sieltä voi seurata esimerksi autojen keskinopeuksia sekä kuljetustehtävien kokonaisajan että todellisen ajoajan osalta.

Palvelun karttaraportointi on myös kätevää. Voit seurata tilannekuvaa, josta näet autojen sijainnit ja meneillään olevat työtehtävien vaiheet. Tilannekuva on mahdollista näyttää myös esimerkiksi toimiston seinällä isolla näytöllä.

Kuljettajat voivat myös omilla tunnuksillaan seurata omaa työaikakertymän kehittymistä.

 

Ainutlaatuinen hinnoittelu

Maksat vain toteutuneista tunneista. Ei kiinteitä kuukausimaksuja.
Ei veloitusta
-       lomien ajalta
-       vapaapäiviltä

Hinta 15 c / työtunti, max 18 ? / kk

Hyödyt

  • Työ tehostuu tien päällä ja toimistossa.
  • Tietoisuus tilanteesta ja kuljettajista reaaliajassa.
  • 2-viikkois työjakson tuntien optimointi.
  • Luotettava raportointi antaa erittelyjä kehittämiseen.
  • Antaa luotettavan kuvan viranomaisille.
  • Puhelinliikenne vähenee.
  • Rahaa ja aikaa säästyy.

=>

KULJETUSTEHOKKUUDEN MAKSIMOINTI
ASIAKASSUHTEIDEN HOITAMINEN
YRITYSTOIMINNAN KEHITTÄMINEN

Tekniikka ja käyttö

Palvelun käyttöön autoissa tarvitset vain kännykän.
suitRekkamies toimii kaikissa Andoid-puhelimissa.
 
Toimisto-osiota käytetään kätevästi selaimella. Eli seuranta on helppoa myös liikkeellä ollessa esimerkiksi mobiililaitteilla.

 

 

 

 

 

Suit Networks Oy, Teknologiapuisto 1, 61800 Kauhajoki, 020 747 0261, info@suitrekkamies.fi